En bilsemester i reality TV:ns fotspår – bo på Böda Camping

Böda_beer_bodies_2Har du sett realityserien Böda Camping om stamgäster på campingen med den vackra stranden så kanske du är nyfiken på att åka dit och testa på det livet själv. Här kan du välja olika typer av boendealternativ. De erbjuder allt från tältplats till stugor. Det finns campingplatser med och utan el och man kan köpa till olika typer av service, helt utifrån gästens önskemål. Böda Camping är mycket populärt och det rekommenderas att man bokar i tid för att försäkra sig om att den typ av plats man vill ha är ledig under perioden man är ute och bilsemestrar.

Aktiviteter på Böda Camping

Vill man göra mer än ligga på stranden medan man befinner sig på Böda Camping kan man vara med på någon eller några av de mängder av aktiviteter som anordnas. Det är dock värt att notera att en del av aktiviteterna är bundna till vissa veckor och erbjuds inte under hela säsongen. Exempelvis så kan man boka spabehandlingar, gå på vattengympa, träna yoga, spela golf, gå på dansbandskvällar och mycket mer.

Midsommarfirande

Är man intresserad av ett somrigt, stort och mysigt midsommarfirande kan man boka in sig midsommarveckan på Böda Camping och ta del av de mängder av aktiviteter som erbjuds i flera dagar under midsommarhelgen. Här finns allt från traditionsenlig dans kring midsommarstången till annan dans in på småtimmarna till blandad musik.

Lär känna Öland

Böda Camping ligger på Öland, i de norra delarna. Dock är ön inte så stor och det går att planera dagsresor till turistmål på södra delarna utan problem. Typiska turistmål på Öland under sommaren är staden Borgholm med sin slottsruin där konserter brukar anordnas, kungliga sommarslottet Solliden där Kronprinsessan Victorias födelsedag traditionsenligt firas varje sommar, fyren Långe Jan och massa annat. På Böda Camping finns all information om lokala evenemang att hämta och tiden på Öland kommer bli fullbokad på ett kick.

Leave a Reply

Your email address will not be published.